Stadsregio Parkstad Limburg

BEZOEKADRES
Kloosterweg 1, 6412 CN Heerlen (Carbon 6, derde etage)
LET OP: DE INGANG VAN HET PARKEERTERREIN LIGT AAN DE CBS-WEG.

De eigenaar van Carbon6 heeft eind 2016 betaald parkeren ingevoerd: voor alle bezoekers van Stadsregio Parkstad Limburg is parkeren gratis. Toegang tot het parkeerterrein is alleen mogelijk met een bankpas of creditcard (voor registratie van het pasnummer en de aankomsttijd; pincode niet nodig). Stadsregio Parkstad Limburg overhandigt alle bezoekers een uitrijkaart. Door deze uitrijkaart bij het verlaten van het terrein voorafgaand aan de bankpas/creditcard in te voeren, kan het parkeerterrein kosteloos worden verlaten.

OPENINGSTIJDEN
Maandag-vrijdag van 08:30-17:30 uur

POSTADRES
Postbus 200, 6400 AE Heerlen

T: +31 (0)45 570 01 23
E: info@parkstad-limburg.nl

Digitale nieuwsbrief

Heeft u interesse in onze digitale nieuwsbrief?
Stuur dan een e-mail onder vermelding van “aanmelden nieuwsbrief” naar nieuwsbrief@parkstad-limburg.nl. U ontvangt dan elke 2 maanden het laatste nieuws uit Parkstad in uw mailbox. Desgewenst kunt u zich via een link in de nieuwsbrief weer afmelden.

Disclaimer

Aan het onderhoud van deze site besteedt Parkstad Limburg de grootst mogelijke zorg. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Aan de teksten van deze internetsite kunnen dan ook géén rechten worden ontleend. Parkstad Limburg draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site van Parkstad Limburg (www.parkstad-limburg.nl) verwijst.

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) op deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Parkstad Limburg worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Desgewenst kunt u toestemming vragen via i.delsing@parkstad-limburg.nl

Deze website wordt onderhouden en beheerd door de afdeling Communicatie van Parkstad Limburg. Mocht u vragen hebben over artikelen of constateert u onvolledigheden en/of fouten, dan stellen wij het op prijs dat u deze stelt/meldt via communicatie@parkstad-limburg.nl
 

© foto's: Parkstad Limburg | Pascal Moors | Rob Niemantsverdriet
© website: 2013 Parkstad Limburg  |  Webdesign: Total Public

Parkstad Limburg